larssonhanna.blogg.se

Lördag

Publicerad 2013-02-16 20:21:00 i Allmänt

Idag var det dax för tävling igen. Familjen Larsson styrde mot Njurunda tidigt i morse och averkade dom 44 km i solsken och nollgradig. Två varv på 22 km körde vi och som vanligt går det första varvet jättebra sen när man ska börja om på ett nytt tar det alltid emot. Man vet liksom att nu ska jag åka lika långt en gång till och då blir man så trött av bara tanken. Men i mål kom vi båda, jag och syster min. Det blev en 2:a och 4:e plats för oss och vi båda åkte under 3 timmar på dom 44 km. Men det var faktiskt roligt och tävla idag, dom andra tävlingarna har jag varit så trött och haft så jäkla ont i rygg, nacke och axlar. Men idag klarade jag mig rätt så bra och fast jag var trött så stakade jag på så fort jag kunde.  Så nu mår man som en krigare och den känslan är så underbart skön. Nu blir det soffläge resten av kvällen och lite gottis.
 
 
 
 
 
 
Efter tävlingen drog vi in till Birsta en snabbis för att kika lite och när man vann 1500 kr var det inga problem att handla. 
''
 Blev lite nödvändigheter från Ikea och en jätte fin lykta. Den lysser så himmla mysigt. 
 
Ha en mysig lördagskväll. Kram / Hanna 
 

Måndag

Publicerad 2013-02-11 11:07:15 i Allmänt

Men gud vad dagrna går fort. I helgen var jag ledig och det känns som jag bara han bli ledig så ska jag jobba idag igen. Börjar ett idag vilket är gymt skönt ibland, samtidigt grymt jobbigt. Jag är nog mer en 7-4 människa. Men det är ju skönt när man hinner träna innan jobbet och man får faktiskt lite gjort. Det var tänkt att jag skulle åka skidor idag, men när jag tittade ut i morse blev jag så avtänd på att åka skidor så jag drog på pace ist och körde intervaller på löpbandet. 
 
I helgen då, vad hände? Jag drog till Orsa i lördags och körde 42 km i motvind. Första varvet gick jätte bra och bakarna på slutet av banan var inga problem att klättra upp för men på andra varvet blev det jobbigt. Fick så sjukt ont i ryggen. Men jag lyckades ändå köra om två brudar i början på andra varvet och låg 6:a länge och väll men sen i sista backarna kommer det nån brud och kör om mig och jag orkade inte hänga på och blev 7:a tillslut.  
På söndagen var det kojdag för hela slanten och bio. Fick äntligen se Ego, som jag har väntat. Fick bjuda och tjata lite på Anders för att få med han. Och jag kan ju säga att den var skit bra!!
 
Blev så sjukt svettig idag, alltså riktigt sjukt svettig. såg ut som jag kom från duschen!
Nu lite mys med Bästisen innan jobbet. 

Lördag

Publicerad 2013-02-02 22:17:00 i Allmänt

Idag hade vi lite lek och skoj med Fotbollslaget, och nog fan var det skoj. Vi var 13 starka brudar som kriga på i 1.30 timme. Det blev vinnst för dom blå med 6-2 och jag lyckades dunka in tre av dom. Alltså jag kan nästan lägga skidorna på hyllan för det här var så sjukt roligt, men som sagt bara nästan. Nä men alltså man kände sig så häftig direkt när man fick på sig alla skydd och ännu häftigare när man fick göra mål. Så jäkla cool sport.  
Men efter hockeyn slängde vi av oss alla jäkla skydd, drog på oss finstasen och styrde vidare mot Condis. Där käka vi tvårätters och hade det himmla mysipys.
Så ikväll somnar man gott efter att ha diskat i 8 timmar och kört max satsning i 1.30 timme.
 
 
 
 
 
 
Tack B-rudar för en för jävla rolig kväll!! Ni är BÄST!

Om

Min profilbild

Hanna Larsson

Hälsinge jänta med längdskidåkning i hjärtat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela