larssonhanna.blogg.se

Tisdag

Publicerad 2012-12-18 22:44:41 i

Hallå.

Äntligen är julborden över för min del. Så himla skönT. I morgon är jag ledig dessutom, och då ska jag passa på att åka lite skidor innan det bär av till Hudik för att handla det sista julklapparna.

Sjukt att man ska behöva jobba frukost passen både jul dagen och annan dagen. Tänkt när man gick i skolan vad skönt det var. Då var man ledig länge fan ju. Det var tider det.
Nä nu ska jag mysa ner mig bredvid min underbar sambo som försöker vara sur på mig, för jag råka ta med mig alla bilnycklar till jobbet.

Men gud vad annorlunda man ser ut när man ler. Så idag slår jag på stort och ler med tänderna. Det ser inte ut som jag. Haha sjukT

Fredag

Publicerad 2012-12-14 23:58:00 i Allmänt

Sorry för att man är sämst på att uppdatera men hur roligt är det att läsa om jobb varje dag. Ja för just nu gör jag inget annat känns det som. Idag börja jag liksom 8 till 4 i skiduthyrningen sen slängde jag på mig serverings kläderna och jobbade på julbord. Från att vara arbetslös till att jobba nästan 15 timmar på en dag tar på krafterna. Men nu är jag ledig i helgen så nu får man vila upp sig innan det blir nya tag till veckan.  Men jag tänkte skriva om en liten fundering som jag hade på vägen hem från jobbet.
 
 
Och det är om tre produktr jag inte kan vara utan:
Sen vet ni ju redan vad jag tycker om rosa burken, så här kommer tre andra saker. 
 
Först har vi torr schampo, hur underbart är det inte liksom. När man ser att håret börjar bli lite små "äckligt" då kör man på torr schampo och det kan man ju göra ett par dagar innan man tillslut blir så illa tvungen att tvätta det. Men det är ju så smidigt och bra när man vaknar tröttare än någonsin och ser att håret ser skit ut och pallar inte tvätta det. Då är torr schampo som Bäst.
 
 
Sen har vi mitt puder, nu på vintern ser man ofta så blek och tråkig ut i hyn. Men med lite av mitt teater puder ser man ut som fräschaste bruden på bygget liksom. Ja det är många som spelar teater som har just detta puder för det passar alla hud toner. SMIDIGT!
 
Sist men inte minst, kikki tvål. Alltså hur fasiken klarade man sig utan den förut? Jag är helt beroende av den och måste använda den jämt när jag duschar. Den håller liksom PH värdet stabilt och kikki mår ju suveränt bra av den. Har bara ett ord att beskriva den med: KUNG!
 
 
Äh godnatt för fan
 
 

Tisdag

Publicerad 2012-12-04 18:00:00 i Allmänt

På söndagen när jag jobbade började jag känna mig hängig, så igår låg man som en säl i soffan och fick så lov att sjukanmäla mig från jobbet. Men idag kände jag mig inte nå febrig och både huvudvärken och svidan i halsen hade försvunnit. . Hosta, en hes röst och lite snor som rinner pallar man ju jobba med. Men när jag drog på mig overallen för att gå ut och skotta snö i 18 minus var jag inte så happy, snoret sprutta, jag hosta, jag svettades jag frös och det var tung snö. Jag brukar tycka om att skotta snö men idag skrek jag till och med fula ord när jag fortfarande skotta efter nästan två timmar, det var ett helvete alltså. usha, Resten av dagen var dock lugn i skidshoppen som tur var.
Men när jag kom hem fick jag mig en glad överraskning, där stog en liten present påse med mitt favorit godis, C-vitamin, en tidning och vitamin water. Jag blev alldeles tårögd för jag blev så himmla glad..Tack så jätte mycket Erika du gjorde min dag.
Alltså dagen gick från världens jobbigaste snö skottning, dunderförkylning och jobbig lingonvecka till att bli en väldigt fin dag. Nu ska jag bläddra i min tidning och vänta på sambon som kommer hem efter bara två dygn borta och så kommer Monica och hälsar på. Vilken bra dag alltså!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Hanna Larsson

Hälsinge jänta med längdskidåkning i hjärtat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela