larssonhanna.blogg.se

Fredag

Publicerad 2013-03-15 23:03:44 i

Hej alla trogna läsare, livet rullar på i vanlig ordning och jag är tacksam att ni orkar kika in och kolla om jag har skrivit något nytt.

Det har ju hänt en hel del sen sist, Vasaloppet har genomförts och jag tog mig i mål, men dom sista 8 km var fruktansvärda och tanken på att stanna var inte långt borta. Men i mål kom jag och jag klarade medaljen även i år, dock att komma under placering 100 sket sig men jag får ta nya tag nästa år.

Nu är jag på nya äventyr och kör vindelälvsdraget. Vi är ett lag på 10 personer och 10 hundar. Tävlingen går mellan Ammarnäs och Umeå och det hela blir en sträcka på ca 40 mil. Vi är inne på dag två och laget kämpar väl men vi ligger på nedre delen av resultatlistan. Men vi har två dagar till på oss att klättra lite. Doris körde igår sin premiär tävling lika så matte en 8,5 km bana och det kan vi summera genom att säga att vi hade stora problem.
Men idag tog vi nya tag och körde in på en fin 21:a plats. Och i våran nytändning har vi fått en tuff utmaning tills i morgon. Så nu laddar matte och Doris batterierna för att dunka på med 12 km i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna Larsson

Hälsinge jänta med längdskidåkning i hjärtat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela